Schulden

Schulden? Zoek nu hulp!

Waar u ook woont of verblijft, wij helpen u snel!

Woont u in Noord-Holland, dan komen wij graag bij u thuis, in uw eigen veilige omgeving voor een gratis  en vrijblijvend intakegesprek.
Met maar één doel: u zo snel als mogelijk verlossen van uw schulden!

Bent u niet woonachtig in Noord-Holland? Dan kunnen wij u via online communicatie uitstekend helpen!

Schuldproblemen? Wij helpen u graag!

Budgetbeheer Direct is gespecialiseerd in het helpen bij schuldproblemen. Dat is wat wij al meer dan acht jaar doen en waarmee wij al honderden mensen naar volle tevredenheid hebben kunnen helpen.

De meest gemaakte fout bij schuldproblemen is om deze te lang door te laten lopen. Zelfs zover dat post niet meer worden opengemaakt of de situatie ontstaat dat de problematiek volledig onoverzichtelijk is geworden en/of mensen a.h.w. verlamd raken door de opgebouwde schulden en daardoor niet meer in staat zijn zelf de problemen het hoofd te bieden. Dit is niets om voor te schamen: lang niet iedereen die financiële problemen heeft, heeft deze moedwillig gecreëerd.

Door tijdig hulp in te schakelen voorkomt u dat uiteindelijk een deurwaarder op de stoep staat of beslag op uw inkomen wordt gelegd. Klop daarom zo vroeg als mogelijk bij ons aan zodat wij dit kunnen voorkomen of schakel onze hulp in als dit helaas al wel is gebeurd.

Klik HIER voor meer informatie over het budgetbeheer traject dat wij aanbieden.

Menu
× Hoe kan ik je helpen?