Schulden

Uit de schulden

Wij werken In Noord-Holland en komen graag bij u thuis, in uw eigen veilige omgeving, naar u luisteren. Met maar één doel: u zo snel als mogelijk verlossen van uw schulden!

Heeft u een stapel rekeningen die u niet kan betalen, ben u bang om enveloppen te openen, kunt u geen regelingen meer treffen met CJIB, bent u aangemeld bij het CAK, beslag op uw loon, deurwaarders aan de stoep? Stres?

Dat kan gebeuren. Wacht niet lang en neem contact met ons op. Wij helpen je direct om weer rust te krijgen en uw financiën weer op orde te krijgen.

Hoe gaat het in zijn werk

Nadat u contact met mij hebt opgenomen en gebruik wilt maken van mijn diensten volgt een gratis intakegesprek bij u thuis. Tijdens het intakegesprek inventariseer ik uw situatie. Vervolgens volgt een tweede gesprek, waarin wij samen afspraken maken en een beheerrekening openen, die op uw naam komt te staan. Uit deze beheerrekening worden uw vaste lasten, betalingsregelingen die wij treffen met uw schuldeisers, betaald, ook uw leefgeld.

Daarna zal ik direct contact opnemen met uw schuldeisers om afspraken te maken, ik start met betalingen van uw vaste lasten en reserveer een bedrag voor de aflossing van uw schulden. Tevens wordt er leefgeld naar u overgemaakt. Met deze stap-voor-stap begeleiding help ik u schulden afbetalen en uit de schulden te komen. Vanaf nu hebt u rust in uw financiën. Het is ook mogelijk om een samen een budgetplan te maken dat de rest van uw leven kunt blijven gebruiken.

Ik zorg ten slotte voor vakkundige nazorg en, indien gewenst, voor evaluaties. Op die manier kunnen we in de gaten blijven houden hoe het gaat met uw financiële situatie. Het streven is dat u binnen 1 tot 1,5 jaar volkomen schuldenvrij bent.

Voor meer info klik hier

Wat u van mij kan verwachten:

 • Overzicht maken van de inkomsten en uitgaven;
 • Overzicht maken van en inzicht krijgen in de schulden;
 • Contact opnemen met schuldeisers en betalingsregelingen treffen
 • Geld reserveren om schulden af te lossen. Zorgdragen dat schulden worden afbetaald
 • Bij problematische schulden zorgen voor stabilisatie en aanvragen van schuldhulpverlening;
 • Een budgetoverzicht opstellen;
 • Betalen van de vaste lasten via de beheerrekening;
 • Zorgdragen voor leefgeld op de leefgeldrekening;
 • Aanvragen van toeslagen/verzekeringen en uitkeringen ondersteunen
 • Kwijtschelding vragen voor gemeentelijke belastingen en waterschappen
 • Budgetcoaching

Meer weten over zelf uw schulden aflossen door Budgetcoaching & Budgetbeheer Direct? Bij financiële problemen kunt u mij bereiken door te bellen naar 06 52 50 20 03 of het contactformulier op deze website in te vullen. Ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op.

Menu
× Hoe kan ik je helpen?