Reviews

Maria v.

Eindelijk inzicht in geldzaken. Wat een fijn gevoel. Bedankt Violette

Puk A.

Hoi Violetta, ben blij met de coaching. Zal nu beter gaan met de financiën. Komt helemaal goed.Bedankt voor de tips

van der Kooij Igor

Violetta, Bedankt voor je ondersteuning en Hulp. Nu voel ik me weer rustig en fijn.Je budgetplan is goed, ik gebruik het elke week. Ik heb veel geleerd van je. Jij weet wat jij doet!!! Bedankt

Anoniem A.

Ik had al twee andere budgetbeheerders gehad en die maakten er allemaal een nog grotere puinhoop van. Violetta is de eerste die het voor elkaar krijgt dat mijn zaken op orde zijn. Ze doet wat ze belooft en komt al haar afspraken stipt na. Ik ben haar nog altijd dankbaar voor alle regelingen die ze getroffen heeft met alle organisaties waar wij een achterstand hadden. Eindelijk rust in ons gezin!

Johan den Braber

Mevrouw Violetta, u hebt mij echt geweldig geholpen. Ik stond op het punt om mijn huis uit te worden gezet denk ik als het zo door was gegaan. De schulden liepen maar op en ik kwam niet in aanmerking voor schuldsanering. Nu kan ik tenminste ademhalen, al is het wel even wennen dat u mijn geld beheert. Maar het is echt beter zo, er is mij veel leed bespaard gebleven. Mevrouw Violetta, uit de grond van mijn hart: ontzettend bedankt wat u voor mij hebt gedaan. En de appeltaart die ik heb beloofd komt eraan hoor!

Ilse v.

Ik heb nooit geleerd met geld om te gaan vroeger, mijn man beheerde altijd de rekeningen. Toen ik op eigen benen stond kwam ik al snel in de problemen, ook doordat ik het geestelijk niet aan kon. Op aanraden van een vriendin van mij heb ik een budgetbeheerder gezocht en kwam ik bij Violetta uit. In het begin was ik wat sceptisch, maar ik ben blij dat ik het heb gedaan. Violetta reageert ook snel als ik haar voor iets nodig heb. Al over zes maanden hoop ik uit de schulden te zijn en dan wil ik het weer zelf oppakken.

Linda V.

Wij dreigden uit ons huis te worden gezet door de bank vanwege een grote hypotheekachterstand. Dankzij u is ons dit bespaard gebleven. Mijn man en ik zijn u tot op de dag van vandaag dankbaar. Natuurlijk zijn uw diensten niet gratis, maar u levert wel waar voor uw geld, iets wat, als ik mijn vriendin moet geloven die ook met dit soort instanties in aanraking is geweest, niet vanzelfsprekend is. Ook toen wij een vergissing maakten hebt u ons met respect behandeld en de zaak voor ons opgelost. We zijn pas over drie jaar van onze schulden af, maar we kunnen wel doorgaan met ademen nu en hebben rust in ons gezin. Duizendmaal dank voor wat u voor ons hebt gedaan en alle inzet van uw kant om dingen te regelen. We hebben het niet breed de komende jaren, maar het alternatief zou nog veel erger zijn geweest. Ik heb mijn vriendin inmiddels ook aangeraden om over te stappen naar u, vooral omdat zij tamelijk respectloos wordt behandeld als een klein kind. Die ervaring heb ik totaal niet. Nogmaals dank!

Rashid Prwenza

Ik ben Rashid en zit al drie jaar in de financieele shit. Tot twee keer aan toe heb ik hulp gekregen van de zogenaamde officieele instansies, maar niets en niemand hielp mij echt. Ik kon mijn geld storten en dan maar hopen dat het goed kwam. Normaal inkijken hoe ik er voor stond was er niet bij. Viavia ben ik bij mevrouw Legun gekomen en ik had er gelijk een goed gevoel bij. Voral omdat mevrouw Legun mij gewoon mee liet kijken op mijn rekening en volledige openheid van zaken gaf. Ook nam ze alle tijd als ik dingen niet snapte of gewoon vragen had. Ik ben nu vijf maanden klant en moet nog zeker ander half jaar vorodat ik overal vanaf ben, maar ik weet nu in elk geval dat ikin goede handen ben. Dank u wel!

Hanna K.

My name is Hanna. I have three children that I raise on my own. fheir Father does them, no al?t show any interest to them, also no alimony. I got into a big depression and did not even open the post anymore. Violetta has given my family rest in two weeks time. We do not have a big income and we will not get that in the future I think. But everything is better than perversion, compulsion, etc. According to Violetta’s calculations, I am off my debts in two years. Also, Violetta attended me to all kinds of slocal grants I can make use of to make my income higher. Violetta, especially on behalf of my three children: Thank you very much for what you have done for me so far!

Sander Melker

Zo kan t dus ook! Iemand die gewoon repektvol doet en afspraken nakomt. Iemand die eens niet als een arrogante ambtenaar mij als een klein kind behandelt. Probleem was wel dat ik in de verleiding kwam om zelf geld te pinnen (je pasje mag je gewoon houden namelijk), maar Viola wist mij te overtuigen dat mijn problemen daardoor nog groter zoude worden. Ik heb serieus 1,5 jaar lang op een houtje moeten beiten, mar ik ben wel van mijn schulden af van meer dan 8.000 euro met een inkomen van krap 1.800 netto. Zonder Viola zou ik alles kwijt zijn geraakt, nu heb ik mijn gezin nog bij elkar en kan ik verder. Viola, dank je wel voor je goede zorgen en ook voor dat je me nog hebt gecoachd daarna. PS: mijn naam is niet echt Sander Melder.

Pieter Johansson

Helaas mag ik hier maar vijf sterren geven, maar Violetta, je verdient er tien! Ik ben twee jaar geleden klant geworden bij je met een vrijwel onoplosbare situatie. Net op tijd heb je kunnen voorkomen dat ik mijn huis uit werd gezet en met mijn gezin op straat zou komen te staan. Van gas en licht was ik al afgesloten, maar dankzij jouw bemiddeling en regelingen werden we weer aangesloten. We hebben twee zware jaren achter de rug en waren niet altijd blij met jouw strenge beleid, al wisten we dat het de enige manier was om eruit te komen. Gisteren hebben we voor het eerst in twee jaar weer een kleine vakantie kunnen boeken voor een weekje. Zonder jou was dat nooit gelukt. Ik dank je voor je hulp en weet nu al zeker dat we niet meer in dezelfde fout gaan vervallen.

Inez V.

Ik ken (gelukkig) geen andere mensen in mijn omgeving met schulden, maar anders zou ik ze meteen naar jou doorsturen. Wat ik vooral fijn vond is dat je mij snel hielp en er geen drie maanden overheen ging. Ik heb een gedragsstoornis waardoor ik soms dingen doe ik niet zou moeten doen en ben daardoor zwaar in de problemen gekomen. Mijn schulden waren niet hoog, maar wel in verhouding tot mijn inkomen en als ik geen hulp had gezocht weet ik zeker dat het fout zou aflopen uiteindelijk. Je hebt beloofd dat ik binnen een jaar van mijn schulden af kom, maar ik weet nu al dat ik bij jou blijf als het zover is. Dank voor wat je voor me hebt gedaan en hoe je me hebt geholpen. Je bent een schat!

Beoordeling inzenden
    Menu
    × Hoe kan ik je helpen?