Budgetbeheer

Verkeert u momenteel in een lastig financieel parket?

Heeft u moeite met uw budget beheren? Dankzij mijn budgetbeheer in Alkmaar, Amsterdam en omstreken heeft u binnen een korte tijd uw complete financiële situatie weer op orde. Budgetcoaching & Budgetbeheer Direct pakt in regio Noord-Holland samen met u de problemen aan en maakt per direct een einde aan uw problemen.

Budgetbeheer, de naam zegt het al, houdt in dat je het beheer van jouw inkomen uit handen geeft. Dat is een hele stap en dat begrijpen wij te goed. Toch is het niets om je voor te schamen als je financiële problemen je zo boven het hoofd groeien dat het je dagelijks leven beheerst. Slecht slapen, privé of zakelijk slecht functioneren, gezondheidsproblemen, het zijn slechts een paar van de gevolgen van schulden. Daarom is het verstandig om bijtijds hulp te zoeken. Gedurende de tijd dat wij het beheer van jouw inkomen verzorgen heb je geen last meer van stress, contact met schuldeisers en deurwaarders en kun je afstand nemen van je financiële problemen.

Een goede budgetbeheerder voorkomt dat je in de situatie terecht komt of blijft waarin schuldeisers je beurtelings benaderen met herinneringen, aanmaningen en dreigementen. Wij nemen  letterlijk alles uit handen rondom het beheer van je inkomen.

Budgetbeheer en hoe werkt het?

Uw gelden worden beheerd door budgetbeheerder. Alle betalingen worden gedaan volgens een schema, uw budgetplan. Dat betekent dat alle vaste lasten en uw schulden worden door ons betaald volgens uw budgetplan. Uw inkomsten en uitgaven komen in balans zodat er geen nieuwe schulden ontstaan. Maandelijks of wekelijks ontvangt u uw privé geld om uw boodschappen en privé uitgaven te doen.

Wij werken heel transparant zodat u zelf kan zien waar elke cent naar toe gaat.

Hoe gaat het in zijn werk?

Nadat u contact met ons heeft opgenomen, volgt het gratis intakegesprek bij u thuis. Tijdens het intakegesprek inventariseren wij uw situatie. Vervolgens maken wij afspraken over het openen van uw beheerrekening. Uit deze beheerrekening worden uw vaste lasten, betalingsregelingen die wij treffen met uw schuldeisers, betaald, ook uw leefgeld.

Vervolgens wordt voor uw  een budgetplan gemaakt, een aflossingsschema voor uw schulden, wij nemen direct contact met uw schuldeisers op om betalingsregelingen te treffen en wij starten met betalingen van uw vaste lasten.

Vanaf dit moment krijgt u stabilisatie in uw financiële situatie en rust in uw leven. U hoeft uzelf geen zorgen meer te maken over uw financiën uw vaste lasten worden betaald, uw schulden worden afgelost en u krijgt een bedrag per week voor uw boodschappen en andere uitgaven.

Wij zorg ten slotte voor vakkundige nazorg en, indien gewenst, voor evaluaties. Op die manier kunnen we in de gaten blijven houden hoe het gaat met uw financiële situatie. Het streven is dat u binnen 1 tot 1,5 jaar volkomen schuldenvrij bent. En alles uiteraard in overleg met u.

Alle activiteiten in het kort die u van ons kan verwachten

 • Overzicht maken van de inkomsten en uitgaven;
 • Overzicht maken van en inzicht krijgen in de schulden;
 • Contact opnemen met schuldeisers en betalingsregelingen treffen
 • Geld reserveren om schulden af te lossen. Zorgdragen dat schulden worden afbetaald
 • Bij problematische schulden zorgen voor stabilisatie en aanvragen van schuldhulpverlening;
 • Een budgetoverzicht opstellen;
 • Betalen van de vaste lasten via de beheerrekening;
 • Zorgdragen voor leefgeld op de leefgeldrekening;
 • Aanvragen van toeslagen/verzekeringen en uitkeringen ondersteunen
 • Kwijtschelding vragen voor gemeentelijke belastingen en waterschappen
 • Budgetcoaching kosteloos

Wil je meer weten wat ik voor jou kan betekenen en hoe ik je kan helpen?

Je kunt mij bereiken door te bellen naar 06 52 50 20 03 of door het contactformulier op deze website in te vullen.
Ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op. Je kunt natuurlijk ook gebruik maken van de Chatknop.

Menu
× Hoe kan ik je helpen?