Welkom bij Budgetcoaching & Budgetbeheer Direct

Samen met mij brengt u al uw zaken op orde en zorgt u ervoor dat u niet nogmaals met een financiële crisis te maken krijgt. Ik ben uw hulp bij al uw financiële problemen en help u bij het creëren van een gezonde situatie.

Hulp bij het betalen van uw vaste lasten

Komt u maandelijks in geldproblemen met uw vaste lasten? Heeft u behoefte aan financiële hulp? Budgetcoaching & Budgetbeheer Direct helpt u met het betalen van uw vaste lasten in Alkmaar, Amsterdam en omstreken om schulden te voorkomen of af te lossen. Zo krijgt u weer de complete controle over uw financiële situatie.

Begeleiding en ondersteuning om problemen te voorkomen

Om zo snel mogelijk van uw financiële problemen af te komen en schulden tegen te gaan help ik u bij het beheer van uw budget. Stel uw vaste lasten veilig en houd ook nog geld over. Ik begeleid u in het op orde stellen van uw administratie en ben de oplossing voor uw problemen. Een intakegesprek bij Budgetcoaching & Budgetbeheer Direct is gratis.

Mijn aanpak

Per cliënt maak ik een aanpak op maat. Mijn werkwijze ziet er als volgt uit:

  1. Nadat u contact met mij hebt opgenomen, plannen we een intakegesprek in.
  2. Ik inventariseer uw huidige situatie, inclusief vaste lasten.
  3. U kunt kiezen om advies en hulp in te schakelen bij het ordenen van uw financiële papierwerk en het opzetten van een thuisadministratie.
  4. Naar aanleiding van het intakegesprek maak ik een overzicht van het afgelopen jaar.
  5. We zorgen er samen voor dat uitgaven en inkomsten op elkaar zijn afgestemd.
  6. Schuldeisers (indien aanwezig) schrijf ik aan en ik maak een aflossingsschema voor uw schulden.
  7. Ik geef suggesties voor besparing en kijk naar mogelijkheden voor extra inkomsten en toeslagen.
  8. We maken samen een budgetplan dat u uw hele leven kunt blijven gebruiken om grip op uw financiële situatie te behouden.
  9. Nazorg en evaluatie: u kunt gratis gebruik maken van mijn extra service als budgetcoach.

Een overzicht in uw financiën

Stapje voor stapje leer ik u hoe op eenvoudige manier een huishoudboek kunt bijhouden en hoe u uw vaste lasten kunt betalen en toch geld overhoudt. Mijn methode zorgt ervoor dat u precies weet waar elke euro naar toe gaat.

Meer weten over mijn hulp bij betalen van vaste lasten? U bereikt Budgetcoaching & Budgetbeheer Direct in regio Alkmaar en Amsterdam door te bellen naar 085 - 8882770 of het contactformulier op deze website in te vullen. Ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contactformulier

Meer weten?

Neem contact op met Budget Direct!