Meer weten?

Neem contact op met Budget Direct!

Openingstijden

Budgetcoaching & Budgetbeheer Direct staat op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag voor u klaar. Bij u thuis stellen we samen uw zaken op orde.  Reviews

Budgetcoaching om zelfstandig te worden

Als vervolg op het budgetbeheer sta ik klaar met budgetcoaching, zodat u een overzicht krijgt op uw financiële situatie. Zo houdt u grip op uw eigen geldzaken.

 

Lees meer
Home

Direct overzicht, direct ondersteuning.

Laat uw budget beheren bij Budgetcoaching & Budgetbeheer Direct.

Zit u in de financiële problemen en bent u per direct op zoek naar een oplossing? Budgetcoaching & Budgetbeheer Direct staat in regio Noord-Holland voor u klaar en pakt meteen uw problemen aan. Maak vandaag nog een eind aan uw financiële crisis en laat uw budget beheren door mij.

Voorkom problemen en geef uw budgetbeheer uit handen.

Door het budget volledig door mij te laten beheren, help ik u het overzicht te bewaren en problemen te voorkomen. Ik stel uw vaste lasten veilig, ik maak een plan van aanpak en ook een schema om uw schulden stap voor stap af te lossen. Ik bouw uw spaargeld op. Al het werk neem ik uit uw handen om rust in deze vervelende situatie te creëren. Als extra service lever ik u een optimale coaching. Zo begeleid ik u naar gezond financieel gedrag om een nieuwe crisis te voorkomen. Dit stukje nazorg is gratis en geheel vrijblijvend. Op deze manier verdient u de investering die u doet in Budgetcoaching & Budgetbeheer Direct sneller terug dan u denkt.

Uw coach en beheerder in uw financiële crisis

Mijn naam is Violetta Legun, een gediplomeerde budgetcoach. Dankzij mijn jarenlange ervaring en contact met schuldeisers heb ik een breed inzicht opgebouwd in geldbeheer en kan ik u per direct helpen met financiële problemen. Ik geloof in een eerlijke en open aanpak waarin wordt gewerkt met wederzijds vertrouwen. Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag breng ik thuisbezoeken om samen met u orde op zaken te stellen.

Contact

Meer informatie over uw budget laten beheren door Budgetcoaching & Budgetbeheer Direct? Bel naar 085 888 2770 of vul het contactformulier in op deze website. Begin vandaag nog met het aanpakken van uw financiën!

 
LET OP! Er kan op elk moment gebelt worden! Laat uw gegevens achter en ik bel u zo snel mogelijk terug.

Welkom bij Budgetcoaching & Budgetbeheer Direct

Samen met mij brengt u al uw zaken op orde en zorgt u ervoor dat u niet nogmaals met een financiële crisis te maken krijgt. Ik ben uw hulp bij al uw financiële problemen en help u bij het creëren van een gezonde situatie.