Welkom bij Budgetcoaching & Budgetbeheer Direct

Samen met mij brengt u al uw zaken op orde en zorgt u ervoor dat u niet nogmaals met een financiële crisis te maken krijgt. Ik ben uw hulp bij al uw financiële problemen en help u bij het creëren van een gezonde situatie.

Schakel mij in als uw persoonlijke budgetcoach

Vindt u omgaan met geld lastig? Of heeft u lang in de financiële problemen gezeten en weet u niet meer hoe u zich moet redden in financiële situaties? Ik sta u als budgetcoach in Alkmaar, Amsterdam en omstreken maar al te graag bij met het opbouwen van een gezonde relatie met geld. Nadat ik u heb geholpen als budgetbeheerder, stel ik mij op als uw financiële coach zodat u snel zelfstandig uw financiën kunt beheren.

Zelfstandig uw financiële situatie beheren

Wanneer u mij inschakelt als uw budgetbeheerder, zal ik op financieel gebied orde op zaken stellen. Door daarna op te treden als budgetcoach, help ik u overzicht te krijgen in uw financiële situatie. Ik laat u op een heldere en overzichtelijke wijze inzien waar het eerder mis is gegaan en ondersteun u bij uw gedrag ten opzichte van geld en uitgaven. Mijn doel is om u na het volledige traject in staat te stellen zelfstandig de financiële huishouding te laten doen. De coaching is gratis, geheel vrijblijvend en een bijhorende nazorg in het gehele proces.

Advies en begeleiding

Samen met u zorg ik ervoor dat de uitgaven en inkomsten op elkaar zijn afgestemd en maak ik een aflossingsschema voor uw schulden. Ik geef u suggesties om te besparen en kijk met u naar de mogelijkheden voor extra inkomsten en toeslagen. We maken in overleg een budgetplan dat u de rest van uw leven kunt gebruiken om zo grip op uw financiële situatie te houden. Stap voor stap leer ik u hoe u vaste lasten betaalt en toch geld overhoudt. Mijn methode zorgt ervoor dat u precies weet waar elke euro naar toe gaat.

Meer weten over mijn diensten als budgetcoach in regio Alkmaar en Amsterdam? U kunt mij bereiken door te bellen naar 085 - 8882770 of het contactformulier op deze website in te vullen. Ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contactformulier

Meer weten?

Neem contact op met Budget Direct!