Welkom bij Budgetcoaching & Budgetbeheer Direct

Samen met mij brengt u al uw zaken op orde en zorgt u ervoor dat u niet nogmaals met een financiële crisis te maken krijgt. Ik ben uw hulp bij al uw financiële problemen en help u bij het creëren van een gezonde situatie.


Uw geldzaken op orde door middel van budgetbeheer

Verkeert u momenteel in een lastig financieel parket? Heeft u moeite met uw budget beheren? Dankzij mijn budgetbeheer in Alkmaar, Amsterdam en omstreken heeft u binnen een korte tijd uw complete financiële situatie weer op orde. Budgetcoaching & Budgetbeheer Direct pakt in regio Noord-Holland samen met u de problemen aan en maakt per direct een einde aan uw problemen.

Wanneer ik het budget- en inkomensbeheer van u overneem, verzorg ik alle activiteiten rondom het beheer van uw budget. Ik verricht hierbij betalingen, handel uw financiële administratie af en ik laat u leven volgens een vooropgesteld budgetplan. Het doel is om uw betalingen tijdig door te voeren, schulden tegen te gaan en schulden af te lossen. Op die manier help ik u zo spoedig mogelijk uit uw probleemsituatie.

Diverse pakketten

Voor uw budget- en inkomensbeheer bied ik drie verschillende pakketten aan. Bij elk pakket is het intakegesprek gratis. De drie pakketten waaruit u kunt kiezen, zijn:

 • Budgetbeheer Basis: ik regel als beheerder alleen de betalingen van basiszaken.
 • Budgetbeheer Plus: ik regel de betalingen van basiszaken en hier komt nog een spaarbudget bij op basis van het vooraf besproken budgetplan. Zo kunt u beter en overzichtelijker schulden aflossen.
 • Budgetbeheer Totaal: ik verricht een onbeperkt aantal betalingen. Per maand reserveer ik een deel voor aflossing van de schulden. U ontvangt op uw rekening alleen het vooraf besproken leefgeld.

Contactformulier

Hoe gaat het in zijn werk: 

Nadat u contact met mij heeft opgenomen, volgt het gratis intakegesprek bij u thuis. Tijdens het intakegesprek inventariseer ik uw situatie. Vervolgens volgt het tweede gesprek. Tijdens het tweede gesprek maken wij samen afspraken en wij openen voor u een beheerrekening bij de bank die op uw naam staat. Uit deze beheerrekening worden uw vaste lasten, betalingsregelingen die wij treffen met uw schuldeisers, betaald, ook uw leefgeld.

Vervolgens wordt voor uw  een budgetplan gemaakt, een aflossingsschema voor uw schulden, wij nemen direct contact met uw schuldeisers op om betalingsregelingen te treffen en wij starten met betalingen van uw vaste lasten.

Vanaf dit moment krijgt u stabilisatie in uw financiële situatie en rust in uw leven. U hoeft uzelf geen zorgen meer te maken over uw financiën uw vaste lasten worden betaald, uw schulden worden afgelost en u krijgt een bedrag per week voor uw boodschappen en andere uitgaven. Wij doen alles uiteraard in overleg met u.

Alle activiteiten in het kort die u van mij kan verwachten

 • Overzicht maken van de inkomsten en uitgaven;
 • Overzicht maken van en inzicht krijgen in de schulden;
 • Contact opnemen met schuldeisers en betalingsregelingen treffen 
 • Geld reserveren om schulden af te lossen. Zorgdragen dat schulden worden afbetaald
 • Bij problematische schulden zorgen voor stabilisatie en aanvragen van schuldhulpverlening;
 • Een budgetoverzicht opstellen;
 • Een beheer- en leefgeldrekening openen op naam van de cliënt;
 • Betalen van de vaste lasten via de beheerrekening;
 • Zorgdragen voor leefgeld op de leefgeldrekening;
 • Aanvragen van toeslagen/verzekeringen en uitkeringen ondersteunen
 • Kwijtschelding vragen voor gemeentelijke belastingen en waterschappen
 • Budgetcoaching

Bel voor meer informatie over budgetbeheer naar 085 - 8882770 of vul het contactformulier in op deze website. U ontvangt zo spoedig mogelijk antwoord.

Meer weten?

Neem contact op met Budget Direct!