Welkom bij Budgetcoaching & Budgetbeheer Direct

Samen met mij brengt u al uw zaken op orde en zorgt u ervoor dat u niet nogmaals met een financiële crisis te maken krijgt. Ik ben uw hulp bij al uw financiële problemen en help u bij het creëren van een gezonde situatie.

Reviews

Het Bizbook van Budgetcoaching & Budgetbeheer DIRECT laat u toe uw eigen ervaring te delen met de bezoekers van onze website. Tevreden over onze service, een leuke anekdote of een hartelijke aanmoediging? Wij horen het graag!

Beoordeling
Anoniem blijven
Evalueren
DIRECT Budgetcoaching & Budgetbeheer
4
11 Beoordeling
  • Sander Melker
    09-11-2017 12:58
    Zo kan t dus ook! Iemand die gewoon repektvol doet en afspraken nakomt. Iemand die eens niet als een arrogante ambtenaar mij als een klein kind behandelt. Probleem was wel dat ik in de verleiding kwam om zelf geld te pinnen (je pasje mag je gewoon houden namelijk), maar Viola wist mij te overtuigen dat mijn problemen daardoor nog groter zoude worden. Ik heb serieus 1,5 jaar lang op een houtje moeten beiten, mar ik ben wel van mijn schulden af van meer dan 8.000 euro met een inkomen van krap 1.800 netto. Zonder Viola zou ik alles kwijt zijn geraakt, nu heb ik mijn gezin nog bij elkar en kan ik verder. Viola, dank je wel voor je goede zorgen en ook voor dat je me nog hebt gecoachd daarna. PS: mijn naam is niet echt Sander Melder.
  • Hanna K.
    04-05-2017 09:39
    My name is Hanna. I have three children that I raise on my own. fheir Father does them, no al?t show any interest to them, also no alimony. I got into a big depression and did not even open the post anymore. Violetta has given my family rest in two weeks time. We do not have a big income and we will not get that in the future I think. But everything is better than perversion, compulsion, etc. According to Violetta's calculations, I am off my debts in two years. Also, Violetta attended me to all kinds of slocal grants I can make use of to make my income higher. Violetta, especially on behalf of my three children: Thank you very much for what you have done for me so far!
  • Rashid Prwenza
    13-02-2017 16:17
    Ik ben Rashid en zit al drie jaar in de financieele shit. Tot twee keer aan toe heb ik hulp gekregen van de zogenaamde officieele instansies, maar niets en niemand hielp mij echt. Ik kon mijn geld storten en dan maar hopen dat het goed kwam. Normaal inkijken hoe ik er voor stond was er niet bij. Viavia ben ik bij mevrouw Legun gekomen en ik had er gelijk een goed gevoel bij. Voral omdat mevrouw Legun mij gewoon mee liet kijken op mijn rekening en volledige openheid van zaken gaf. Ook nam ze alle tijd als ik dingen niet snapte of gewoon vragen had. Ik ben nu vijf maanden klant en moet nog zeker ander half jaar vorodat ik overal vanaf ben, maar ik weet nu in elk geval dat ikin goede handen ben. Dank u wel!
  • Rashid Prwenza
    13-02-2017 16:12
    Ik ben Rashid en zit al drie jaar in de financieele shit. Tot twee keer aan toe heb ik hulp gekregen van de zogenaamde officieele instansies, maar niets en niemand hielp mij echt. Ik kon mijn geld storten en dan maar hopen dat het goed kwam. Normaal inkijken hoe ik er voor stond was er niet bij. Viavia ben ik bij mevrouw Legun gekomen en ik had er gelijk een goed gevoel bij. Voral omdat mevrouw Legun mij gewoon mee liet kijken op mijn rekening en volledige openheid van zaken gaf. Ook nam ze alle tijd als ik dingen niet snapte of gewoon vragen had. Ik ben nu vijf maanden klant en moet nog zeker ander half jaar vorodat ik overal vanaf ben, maar ik weet nu in elk geval dat ikin goede handen ben. Dank u wel!
  • Linda V.
    27-11-2016 19:50
    Wij dreigden uit ons huis te worden gezet door de bank vanwege een grote hypotheekachterstand. Dankzij u is ons dit bespaard gebleven. Mijn man en ik zijn u tot op de dag van vandaag dankbaar. Natuurlijk zijn uw diensten niet gratis, maar u levert wel waar voor uw geld, iets wat, als ik mijn vriendin moet geloven die ook met dit soort instanties in aanraking is geweest, niet vanzelfsprekend is. Ook toen wij een vergissing maakten hebt u ons met respect behandeld en de zaak voor ons opgelost. We zijn pas over drie jaar van onze schulden af, maar we kunnen wel doorgaan met ademen nu en hebben rust in ons gezin. Duizendmaal dank voor wat u voor ons hebt gedaan en alle inzet van uw kant om dingen te regelen. We hebben het niet breed de komende jaren, maar het alternatief zou nog veel erger zijn geweest. Ik heb mijn vriendin inmiddels ook aangeraden om over te stappen naar u, vooral omdat zij tamelijk respectloos wordt behandeld als een klein kind. Die ervaring heb ik totaal niet. Nogmaals dank!
  • Ilse v.
    24-05-2016 21:49
    Ik heb nooit geleerd met geld om te gaan vroeger, mijn man beheerde altijd de rekeningen. Toen ik op eigen benen stond kwam ik al snel in de problemen, ook doordat ik het geestelijk niet aan kon. Op aanraden van een vriendin van mij heb ik een budgetbeheerder gezocht en kwam ik bij Violetta uit. In het begin was ik wat sceptisch, maar ik ben blij dat ik het heb gedaan. Violetta reageert ook snel als ik haar voor iets nodig heb. Al over zes maanden hoop ik uit de schulden te zijn en dan wil ik het weer zelf oppakken.
  • Johan den Braber
    12-01-2016 12:59
    Mevrouw Violetta, u hebt mij echt geweldig geholpen. Ik stond op het punt om mijn huis uit te worden gezet denk ik als het zo door was gegaan. De schulden liepen maar op en ik kwam niet in aanmerking voor schuldsanering. Nu kan ik tenminste ademhalen, al is het wel even wennen dat u mijn geld beheert. Maar het is echt beter zo, er is mij veel leed bespaard gebleven. Mevrouw Violetta, uit de grond van mijn hart: ontzettend bedankt wat u voor mij hebt gedaan. En de appeltaart die ik heb beloofd komt eraan hoor!
  • Anoniem A.
    16-09-2015 15:31
    Ik had al twee andere budgetbeheerders gehad en die maakten er allemaal een nog grotere puinhoop van. Violetta is de eerste die het voor elkaar krijgt dat mijn zaken op orde zijn. Ze doet wat ze belooft en komt al haar afspraken stipt na. Ik ben haar nog altijd dankbaar voor alle regelingen die ze getroffen heeft met alle organisaties waar wij een achterstand hadden. Eindelijk rust in ons gezin!
  • van der Kooij Igor
    04-06-2015 13:30
    Violetta, Bedankt voor je ondersteuning en Hulp. Nu voel ik me weer rustig en fijn.Je budgetplan is goed, ik gebruik het elke week. Ik heb veel geleerd van je. Jij weet wat jij doet!!! Bedankt
  • Puk A.
    04-02-2015 20:22
    Hoi Violetta, ben blij met de coaching. Zal nu beter gaan met de financiën. Komt helemaal goed.Bedankt voor de tips
  • Maria v.
    03-02-2015 14:16
    Eindelijk inzicht in geldzaken. Wat een fijn gevoel. Bedankt Violette

Meer weten?

Neem contact op met Budget Direct!